عوارض جدی و خطرناک استفاده مکرر از فضای مجازی
این همنشینی اما برای کاربران ایرانی و سایر کاربران در کشورهای در حال توسعه که زیرساختها و ابزارهای لازم برای آموزش مجازی وجود ندارد، بیشتر است. چراکه کندی سرعت اینترنت، فیلترینگ، نبود پلتفرمی برای ارتباط تصویری گروهی و دمدمی مزاجی تصمیمگیرندگان آموزش برای استفاده از ابزارهای مجازی سبب میشود که دانشآموزان درپی کسب آموزش ساعات بیشتری را در فضای مجازی بگذراند. گذران اوقات در فضای مجازی اما به همان اندازه که میتواند مفید باشد، ممکن است دانشآموزان و حتی دانشجویان که به فهم بیشتری از فضای مجازی و خطرات پیش رویشان رسیدهاند را در معرض آسیب قرار دهد. کیسلر و همکاران معتقدند این موضوع که آیا اینترنت تأثیر اجتماعی مثبت یا منفی دارد، ممکن است به کیفیت بهره گیری از اینترنت و آنچه را که افراد ازدست می دهند تا وقت خود را به استفاده از اینترنت صرف کنند، بستگی دارد.
اعتیاد به شبکههای اجتماعی وابستگی افراد به ارتباط و به روزرسانی و کنترل صفحات شبکه اجتماعی دوستانشان است.[۱۰] همبستگی بین استفاده از شبکههای اجتماعی و روابط اجتماعی آفلاین یک مسئله پیچیده است. برای برخی از افراد در واقع مهمترین چیز این است که دوستان زیادی داشته باشند صرف نظر از این که آیا آنها آفلاین هستند یا فقط مجازی هستند.[۱۱] گاهی اوقات نوجوانان از شبکههای اجتماعی برای نشان دادن تصویر ایدئال خود به دیگران استفاده میکنند. آنها عموماً از شبکههای اجتماعی برای بهبود روابط رو به رو استفاده میکنند. بااین حال پرخی از آنها از این ابزار به عنوان یک و یترین استفاده میکنند که یک تصویر ایدئال را برای گروههای پذیرفته شده و برای دستیابی به تعداد زیادی از دوستان ایجاد میکند. چنانچه علاقمند هستید با یک روش خلاقانه و حرفهای خود را از وابستگی به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی برهانید، ما استفاده از فایل فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکههای اجتماعی را به شما پیشنهاد میدهیم.
برخورد با محتوای جنسی که رفتارهای خطرناک یا غیر واقعی را به تصویر میکشد، اثرات منفی بر نوجوانان که در آغاز تکامل هویت جنسی خود هستند، میگذارد. این امر موجب میشود که آنها انتظارات غیر معقولی از هنجارهای جنسی داشته باشند. این روزها موبایل و تبلت وسیلهای است که در دستان هر قشر و سنی از جامعه دیده میشود.
گرچه روش های تعامل و ارتباط ما با دیگران به واسطه اینترنت افزایش یافته است. پست الکترونیک، پیام های کوتاه، چت روم ها، وب سایت ها و بازی های تعاملی آن لاین، به مکان هایی برای گسترش و حفظ روابط اجتماعی بدل شده اند. تخمین زده می شود که روزانه حدود 400 میلیون نفر در سراسر دنیا ازاینترنت استفاده می کنند و یکی از کاربردهای اصلی اینترنت، برای برقراری ارتباط اجتماعی است. اما هر روز با تعدادی گزارش های بیشتری مواجه می شویم که نشان می دهند اشکال گوناگون ارتباط از طریق اینترنت درپایین ترین سطح قرار می گیرند. شاید نقص اصلی ارتباط از طریق اینترنت آن است که ارتباط در فضای مجازی اصولًا مبتنی بر متن بوده و بنابراین فاقدنشانه های بصری و شنیداری در تعامل های رو در روی است. در عین حالی که به حریم خصوص آنها احترام میگذارید، از ایمنی آنها در فضای مجازی اطمینان حاصل کنید.
این روش، به طور هوشمندانه عادت خود ارضایی را از ضمیر ناخودآگاه فرد میزداید و باعث می شود او به زندگی سالم و نرمال خود در گذشته برگردد و بتواند عادتهای رفتاری دیگری را جایگزین خود ارضایی نماید. گاهی اوقات نوجوانان، برای اینکه بدانند کدام رابطه دوستی سالم است، نیاز به کمک دارند. مرتب با آنها درباره اینکه چگونه رابطه دوستی ارتباط موثر سالم ایجاد میشود گفتوگو کنید. اینکه نوجوانان رفتارهای ناسالم را در دیگران میپذیرند امری غیرمعمولی نیست. اما وقتی این کار را انجام میدهند عزتنفسشان را به خطر میاندازند. توجه کنید که تنها جلسات مشاوره کودک و نوجوان و روانشناسی نوجوانان نیست که می تواند به فرد کمک کند!
تکنولوژی میتواند یادگیری را با تغییر تعادل میان بخش پاداش و کنترل،